neděle 29. září 2013

Novinky a doplnění zboží

Máme tu další novinkový blog. Ačkoliv to možná nevypadá, pořád se něco děje, jen nestíhám blogovat. Tak nás pozorně sledujte, ať vám nic neuteče.

Hlavní novinkou na konci září je naskladnění spousty krásných razítek od firmy LaBlanche, včetně několika horkých podzimních novinek. Pokud se vám některé líbí, tak určitě neváheje, většina je u výrobce vyprodaná a už nebudou.
A pozor! Prvním deseti objednávajícím přibalím k objednávce zdarma úžasný velký katalog s ukázkami projektů.


Naskladnili jsme vintage brads od Artemia, také moje nejoblíbenější perličky ve smetanové a krásných pastelových barvách. Také přibyly třpytivé a perleťové embossovací prášky vhodné na přáníčka s vánoční tématikou. Aluminiové andělky, kočárky na minkovská přáníčka, filcové jmelí.... a spoustu dalšího...


Také je konečně skladem silikonová plastelína na vytváření vlastních formiček a lehká polymerová hmota Sculpey. Návod,  jak je použít najdete u Petry na blogu.

Do 15. října je otevřená PŘEDOBJEDNÁVKA razítek 3rd Eye. 

A v úterý 1. října večer se můžete těšit na další soutěž. Už nyní prozradím, že bude poslední. Tedy poslední ne úplně, ale v tomto provedení poslední. Od listopadu ji najdete v úplně novém kabátku ;-) Těšte se!

Děkuji za vaši přízeň.

Vaše Lena










Žádné komentáře:

Okomentovat