čtvrtek 4. července 2013

Troška inspirace k prázdninové soutěži - poprvé

Slíbila jsem malou ukázku k prázdninové soutěži. A musím konstatovat, že jsem si to moc užila a určitě se dočkáte ještě minimálně dvou pokračování ;-)

Při předposledním výjezdu do Brna za nákupy jsme s mojí polovičkou navštívili Ikeu. Potřebovala jsem nové police do pracovny a pár drobností do kuchyně. Horní patro pravidelně vynechávám a ihned mířím dolů. Jenže mne čekalo překvapení. Celá Ikea je přestavěná, což mne dost rozladilo. Nákupy moc nemusím a tak vždy jdu jen pro to co chci a vím kde to je... Takže nyní jsem musela vše projít a prozkoumat. Tentokrát se to ale vyplatilo. Objevila jsem tam totiž nový koutek a v něm spoustu krásných rámů a rámečků. Dušička syslice zaplesala a v koši během chvilky trůnilo pár úlovků. Co kdyby se někdy hodily, že? :-D

A za pár dnů se hned jeden hodil. To, když jsem začala připravovat prázdninovou soutěž. Měla  jsem krásný bílý rámeček ale co do něj? Hmmm. Prohrábla jsem své mega sysliště, kde schovávám snad sto let staré úlovky z mých začátků - úžasně barevné papíry, které asi nikdy nepoužiju, spousty nálepek... tisíckrát jsem si říkala, že to přeberu, roztřídím, za babku nabídnu... jenže co když to někdy budu potřebovat, že? A jak se tak tím vším probírám, pod ruku mi přišel jeden papír, hrozně křiklavě růžovo - zelený... a v hlavě bliklo...


Na pozadí jsem použila embossovanou čtvrtku, z barevné čtvrtky vysekla dva typy motýlků, navrstvila je na sebe a přilepila na čtvrtku. Pak jsem vytvořený obrázek vložila do rámečku. Chtěla jsem zachovat alespoň malinký 3D efekt a tak je obrázek kolem dokola podložený ,,pěnovkou,,.

Škoda, že nemám holčičku. Sada těchto obrázků by se mi moc líbila na stěně dívčího pokoje... A co třeba udělat je jako malý milý dárek v barvách, které má rád obdarovaný?



V pondělí zde najdete pokračování a bude z trochu jiného soudku, tak si to nenechte ujít a určitě nahlédněte ;-)

Mějte krásný prodloužený víkend.

Lena







2 komentáře: