pondělí 1. července 2013

Novinky na Lena-Art

Zdravím všechny a vítám vás u novinek pro pondělní ráno.

A co se děje a co je u nás nového?

V sobotu jsem vypsala novou prázdninovou soutěž pro všechny tvořivé duše, milovníky sbírek papírových motýlů, květin... doufám, že Vás zaujme a zúčastníte se.
http://lena-art-czech.blogspot.cz/2013/06/soutez-prazdninova-aneb.html

Koncem týdne se můžete těšit na ukázkové projekty do soutěže.




Jistě Vám neušla malá anketa na hlavní straně v pravo nahoře, hned pod bannerem. Děkuji, že vyjádříte svůj názor hlasováním.
http://lena-art-czech.blogspot.cz/

Máme léto, vše kolem nás kvete... nechte rozkvést i vaše projekty novinkovými kytičkami od nás. Před pár dny cestovaly z velké dálky, dnes je s radostí nabízíme vám. Jemné, něžné, veselé i dráždivé barvy všech velikostí a tvarů... K tomu samozřejmě velký výběr lístků a lístečků. Najděte si ty své, ať vám je nikdo nevyfoukne!  Klik na obrázek ;-)




Pokud jste fanoušky kolekcí od 7 Dots Studia, (tak jako my ;-) ), jistě s námi budete netrpělivě vyhlížet jejich letní novinky. Jsou nezaměnitelné, nádherné, svěží a hlavně tu budou coby dup! Se 7 Dots Studiem máme exluzivní smlouvu a velmi rádi vám jejich produkty nabídneme. Zde je malá ochutnávka:





Pokud jste nároční a čekáte ještě více, jste tu na správném místě! Máme pro vás připravená další lákadla ve formě oblíbených kovových komponentů a...a další překvapení si necháme zatím pro sebe! ;) Bedlivě nás sledujte, ať vám nic neuteče!

Přejeme vám krásné léto plné nevšedních, o-scrapnutí-si říkajících zážitků!


Váš tým Lena-Art


Žádné komentáře:

Okomentovat