pondělí 3. června 2013

Proužkovaná přání - inspirace k červnové výzvě

Dnes jsem pro vás připravila trošku inspirace k červnovému proužkovanému zadání.

Proužky papíru jdou použít jakkoliv. Skvěle se hodí například ke stylu Simple & Clean. Stačí pár proužků, přáníčkový základ, jedno razítko, výsek motýlka a máte jednoduché přáníčko:




Ačkoliv se mi tento čistý a jednoduchý styl líbí, moje parketa to není. ;-) Jenže co vymyslet? Nakonec stačilo použít embossované pozadí, na něj jsem umístila proužky zastřižené do tvaru vlaječky, nápis a výsek ptáčka. Chyběl tomu jen malinký detail. Srdíčko. To mi dalo zabrat snad nejvíce. Byla jsem přesvědčená, že určitě někde mám srdíčkovou razničku, veteránku z mých začátků, nepoužívanou, zastrčenou... Když jsem ji konečně našla, zjistila jsem, že nerazí, že je ten šmejdíček od Fiskars zaseknutý. A fest. I jala jsem se jí kuchat. Po delším, asi půlhodinovém úsilí se mi ji podařilo rozchodit. To abych z ní vymámila jen tohle jedno srdíčko a ona se mohla znovu kousnout... a nejspíš nadobro.




Jenže mi k tomu pořád něco chybělo. Kytky. Bez těch já většinou nedám ani ránu. Nakonec se mi je na další přání podařilo ,,propašovat,,. Použila jsem čtvercový přáníčkový základ, obdélník embossovaného papíru, zbytky papíru, výseky lístků a mé milované kytičky - třešňové květy:




Těším se na Vaše projekty!

PS: příští týden se můžete těšit na ukázkovou stránku.




3 komentáře:

  1. Krásné, čisté...potvrzuje se pravidlo, že v jednoduchosti je síla

    OdpovědětVymazat
  2. Jednoduché a vysoce elegantní. Moc pěkné.

    OdpovědětVymazat
  3. pořád váhám, jestli se mi líbí víc to druhé nebo třetí...asi obě. Ale to první mě zas zaujalo šikmými proužky... Prostě všechna mají něco do sebe! :)

    OdpovědětVymazat