čtvrtek 31. července 2014

Srpnový provoz a novinky

Milé zákaznice, milí zákazníci,
.
léto se přehouplo do své druhé poloviny a já přináším malý souhrn toho co nás v měsíci srpnu čeká :-)

Od 4. do 8. srpna budeme mít DOVOLENOU. V tyto dny budu mimo ,,civilizaci'' a tak nebudou odesílány žádné zásilky a e-mailová komunikace bude velmi omezená (co baterie mobilu vydrží ;-) ). Plně budeme fungovat od 11. srpna. děkujeme za pochopení.

Od 15. do 17. srpna se obchůdek přestěhuje do Liberce na Komorní setkání s Olgou Helge. Můžete si přijít osobně nakoupit, případně si zde vyzvednout Vaši objednávku. Také pokud byste měli zájem, uvolnilo se místo, rády vás s Olinkou přivítáme. V tyto dny bude e-shop uzavřen pro nákupy. Provoz bude plně obnoven po inventuře, v pondělí 18. srpna.

Ani v horkých červencových dnech jsme nezaháleli a naskladnili jsme pro vás spoustu novinek, například: krásné barevně sladěné sady konopných provázků, 8 nových vzorů šablon od Tima, skladem jsou kleště Big Bite na usazení průchodek, znovu jsme naskladnili gelové podložky, všechny sady mini Distress inkoustů a spoustu dalšího...



A co připravujeme? Jak čas dovolí, doplníme přáníčkové základy, nějaké krajky a drobnosti. Na cestě máme úžasné spreje od Lindy's Stamp Gang v mnoha odstínech, bude i spousta nových barev, také něco málo kovových šablon do Big Shotu, nová razítka, Gesso, spoustu masek a také úplné novinky na mixed media techniky... no a samozřejmě gumičky Loom Bands včetně novinky - UV (mění barvu na slunci).

Přeji vám krásné léto.


Žádné komentáře:

Okomentovat