pondělí 21. října 2013

Kytkování

A máme tu pondělí. Co já měla plánů že všechno udělám a stihnu. Skutek utek, ale už můžu jít malinko pracovat. Tak hupky dupky do pracovny... jenže, zase se odněkud vynořil brouk nenechavec a tak to dnes bude opět o něčem jiném, než o čem to původně mělo být ;-)


Před nedávnem jsem na Facebooku narazila na stránky Donny Salazar. Mám ráda její tvorbu. Kdysi jsem si dokonce koupila několik kovových šablon do Big Shotu na vrstvené kytičky, které navrhla. A věřte, že mi tu ležely už nějaký ten pátek nevyzkoušené.

No a dnes ráno brouk nenechavec nahodil myšlenku, jestli jde těma kovovýma šablonama řezat látka. Vím, že na Bigz šablonách ano. A tak jsem vytáhla pár kousků látek a dala se do práce. Jaké bylo zjištění? Jdou i nejdou. K mému překvapení vyříznou motiv z  džínoviny, ale z tenké bavlněné látky ne. Prostě ji nedoříznou.
Ale i tak se mi podařilo udělat kupičku látkových kytek.



K této kupičce jsem přihodila ještě pár organzových výseků, nějaké ozdobné brads co jsem našla v šuplíku, kovovou kytičku od Artemia, knoflíky po babičce... a pustila jsem se do skládání a vrstvení, až vzniklo několik kytek. A co s nimi? Já z nich nejspíš udělám brože :-)









Zkusíte to také? Pokud ano, určitě se pochlubte ;-)

Lena

7 komentářů: